Hoe lees ik? door Lidewijde Paris in de bieb

Je koopt of leent dat ene boek niet voor niets: daar wordt iets van verwacht. Maar wat als de schrijver een streek uithaalt en ons lezers een heel andere kant op leidt? Of ons juist op pagina één al verklapt dat het boek met een andere bedoeling is geschreven dan wij hadden gedacht?  Dat geheim en nog veel meer wordt woensdag 8 februari in bibliotheek Amstelveen ontrafeld door Lidewijde Paris. Aan de hand van haar boek Hoe lees ik? maakt zij literatuur op een zeer onderhoudende manier voor een breed publiek toegankelijk .

Lidewijde Paris is ruim vijfentwintig jaar actief in het boekenvak, als boekverkoper, etaleur, journalist, interviewer, redacteur en uitgever. Haar recensies voor Opium Radio, columns en interviews voor Vrij Nederland en haar literatuurlessen dragen allemaal dezelfde missie als Hoe lees ik?: literatuur voor een breed publiek toegankelijk maken.

Deze avond is op woensdag 8 februari van 20.15 tot 21.30 uur in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De toegang is  €7,50 en wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Libris Venstra. Kaarten zijn te verkrijgen in een van de Amstelland bibliotheken en via de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl.