Inschrijven voor Vakantiekamp Kinderland 2017

Vakantiekamp Kinderland 2017 komt er weer aan. Er zijn weer inschrijfavonden 30 januari en 7 februari 2017 voor kinderen die willen deelnemen aan Kinderland. Kinderen die tijdens de inschrijfavonden ingeschreven worden, krijgen gegarandeerd een plek. Voor alle aanmeldingen die later binnenkomen is er alleen plek op basis van beschikbaarheid.

De inschrijfavonden zijn in het Hermann Wesselink College (Startbaan 3 in Amstelveen) van 19.30 uur tot 20.30 uur. De prijzen voor dit jaar zijn € 105, en voor Amstelveenpashouders € 12,50. Het mogelijk om zowel contant, per bank overschrijving of met PIN te betalen. Kinderland is voor kinderen van 5 t/m 15 jaar.

Vakantiekamp kinderland valt elk jaar in de vierde en vijfde week van de basisschool zomervakantie. Dit jaar zal het kamp plaatsvinden van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 25 augustus 2017 (uitgezonderd het weekend). De kinderen zijn elke dag welkom tussen 8.30 en 16.30 waar een team van enthousiaste vrijwilligers klaar staat om er met de kinderen weer een geweldige dag van te maken.

De activiteiten zijn zeer uiteenlopend en passend bij de leeftijd van de kinderen. Ze vinden plaats op het terrein van het Hermann Wesselink College, of op locatie.