Kleuterbios: Masha en de Beer naar de Bioscoop in Cinema Amstelveen

Voor het eerst met je kleuter naar de bios? Zondag 22 januari 11.00 uur is er een kleuterbios in Cinema Amstelveen met Masha en de Beer naar de Bioscoop. Omdat het  spannend is voor kleuters om voor het eerst naar een film te gaan wordt het licht niet helemaal uitgedaan en staat het geluid niet zo hard. Na afloop krijgen alle jonge bezoekers een ‘Ik ben naar de film geweest’-diploma.

Masha en de Beer komen naar de bioscoop. Het jonge meisje Masha die niet stil kan zitten en de goedgeluimde beer die op zijn rust is gesteld, beleven nieuwe avonturen op het grote doek. Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Z@pp!

Verder zijn de volgende films te zien: Sing (NL- 2D), Storm: Letters van Vuur, La La Land, Soof 2 en Elle.
Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.
Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl.