Man probeert vrouw neer te steken in Uilenstede

In een flat in Uilenstede heeft maandagavond 16 januari een man geprobeerd een vrouw neer te steken.

Een politiewoordvoerder meldde aan mediapartner NH dat de man de vrouw aanviel in de lift van de flat. Hij maakte met een scherp voorwerp stekende bewegingen richting de vrouw. De vrouw heeft hierbij geen steekwonden opgelopen, maar heeft wel enkele schaafwonden.

Het is onbekend waarom de man haar aanviel. De vrouw kent hem niet. Na de steekpoging is de man gevlucht. Ondanks een Burgernetmelding is de man niet meer aangetroffen. Het gaat om een blanke, kale man met een stoppelbaard. Hij droeg een zwart shirt en een blauwe broek. Hij wordt tussen de 20 en 25 jaar oud geschat.
Wie de man ziet, wordt gevraagd hem niet aan te spreken, maar direct 112 te bellen.