Mindfulness trainingen door Sandra Schoonhagen

Gecertificeerd mindfulness trainer Sandra Schoonhagen verzorgt vanaf 1 maart op verschillende locaties in Amstelveen Mindfulness trainingen. De trainingen zijn voor kinderen en volwassenen waarbij goed voor jezelf zorgen centraal staat.

Kinderen kunnen piekergedachten, angsten, slaapproblemen en gevoelens van onzekerheid hebben. Dat is normaal, want er gebeurt veel in het leven van een kind. School, sportclubs, vriendjes, al op jonge leeftijd wordt er al veel van ze verwacht. De mindfulness training biedt een moment van rust en in de 6-weekse training worden kinderen op spelenderwijs via aandacht oefeningen bewust van hun lichaam, gevoelens en gedachten. Het resultaat na een training, de kinderen kunnen zich beter consenteren op school en ervaren zij een meer relaxt en zelfverzekerd leven.

Voor volwassenen is er een authentieke 8-weekse training die de deelnemers de ruimte geeft om meer te genieten van hun leven. Deelnemers ervaren na de training dat zij meer energie hebben voor leuke dingen. Ze voelen zich vrijer in een lichaam met spanning of angst. Ze kunnen zich beter consenteren op het werk, meer liefdevolle aandacht ervaren voor zichzelf en de mensen om hen heen. Het elven geeft hen rijkere momenten.

De mindfulness en compassie oefeningen nemen deelnemers iedere workshop mee langs een steeds wisselend thema. Concentreren, in aandacht luisteren, zelfvertrouwen, luisteren naar de signalen van je lichaam en omgaan met grenzen.

De trainingen worden verzorgt door Sandra Schoonhagen, zij is een gecertificeerd mindfulness trainer en coach. Na een loopbaan in de media en communicatie branche heeft zij enkele jaren geleden besloten om simpelweg te doen wat goed voelt. De rust en helderheid die zij ervaart, door met meer aandacht te leven, over te brengen op anderen.

Meer informatie: www.sandraschoonhagen.com / contact@sandraschoonhagen.com