Nieuwe hotels maken Amsterdam City South van Amstelveen

Amstelveen is sinds kort twee hotels rijker. Ibis Budget en Cityden Up. Beide zijn gevestigd aan de Prof. J.H. Bavincklaan in het noorden van Amstelveen. Al zien de hotels dat graag anders. Die spreken graag van Amsterdam-Zuid of zoals Ibis het nieuwe hotel heeft genoemd: Amsterdam City South.

Een persbericht van Cityden Up -dat vandaag in mailbox van RTVA belandde- bevestigt nogmaals dat de term Amsterdam marketing- en zoekmachinetechnisch veel interessanter is dan Amstelveen. Het bericht bevatte maar liefst 25 keer de naam van onze hoofdstad of een afgeleide daarvan. Amstelveen werd twee keer genoemd. Overigens niet in de titel van het mailtje: ‘Cityden opent Cityden Up: lifestyle hotelappartementen in Amsterdam Zuid’ luidde de kop.

Overigens worden de hotels bijzonder goed beoordeeld. Op de site booking.com wordt Cityden Amsterdam South Hotel Apartments beoordeeld met een 8.5.  Het Ibis Budget Hotel doet het ook zeer goed met een 8.1.