Partyband Daredevils bouwen weer feestje in P60

Saturday Night is party-time. Viral mashup partyband Daredevils komt met een gloednieuwe show naar P60. Ze keren terug na een jaar geleden de boel op z’n kop gezet te hebben en dit keer breken ze de tent volledig af met verrassend nieuwe elementen. Daredevils is een hagelnieuwe Nederlandse party-band die de frisse wind in het hedendaagse feestcircuit blaast. Kom springen, dansen en gekdoen op 4 februari in P60.

Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen wordt. Subliem gesmede tracks met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen. Best of both worlds: je kunt je twee uur lang verbazen en genieten, of twee uur lang bier drinken en meeschreeuwen.

Zaterdag 4 februari, aanvang 20.30 uur.

P60, Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen.