Prof. Nomad Session eert David Bowie in P60

Prof. Nomad gaat undercover en speelt David Bowie. Een jaar nadat David Bowie is overleden en in het jaar waarin hij 70 jaar zou zijn geworden komt op speciaal verzoek weer een  Prof Nomad (Bartel Bartels) sessie bij elkaar om hem te eren met een band die bestaat uit Nederlandse topmuzikanten. Vrijdag de dertiende staan ze op het podium van P60.

Dit eerbetoon  was al eerder op de Nederlandse podia en meerdere malen een hoogtepunt op festivals als Zwarte Cross en Oerol. De show bestaat uit het Bowie repertoire dat vanaf Space Oddity uit 1967 tot zijn dood vorig jaar gaat. In de show zitten de hits als Rebel Rebel, Wild is the Wind, Ziggy, Heroes, Jean Genie, Fame, Let’s Dance en Golden Years, maar ook zijn minder bekende juweeltjes.

De band bestaat deze avond uit topmuzikanten uit diverse bands (Douwe Bob, Niels Geusebroek, Gigantjes, Dotan, Henny Vrienten) met Edgar Koelemijer die met style & performance David Bowie neerzet en ook zoals Bowie zingt. Vond Prof. Nomad al eerder de juiste zangers/zangeressen bij vorige sessies met o.a. Ellen ten Damme als Blondie, Paul de Munnik als Neil Diamond, Niels Geusebroek als frontzanger van Coldplay en liet hij Carol van Dijk (van Bettie Serveert) in de huid van The Cure kruipen, nu schittert Edgar Koelemijer als Bowie.

Vrijdag 13 januari, aanvang 21.00 uur.

Meer informatie: P60 – Prof. Nomad Session