Verdi’s Il Trovatore door The Royal Opera House London in Cinema Amstelveen

The Royal Opera House London presenteert Verdi’s beroemde meesterwerk Il Trovatore in Cinema Amstelveen op maandag 6 februari om 19.30 uur. Dit intense verhaal van liefde, wraak en oorlog zit vol adembenemende aria’s en indringende koorwerken, waaronder het wereldberoemde ‘Anvil Chorus’.

Il Trovatore vertelt het verhaal van de geliefden Manrico en Leonora, verweven met het lot van Manrico’s moeder, de zigeunerin Azucena, die wraak zoekt voor de moord op haar eigen moeder door de familie di Luna.
Deze uitvoering is een reprise van de productie van de Duitse regisseur David Bösch, die laaiende recensies ontving bij de première in juni 2016. De uitvoerende sterren in deze productie waren én zijn de Armeense sopraan Lianna Haroutounian als Leonora en de Amerikaanse tenor Gregory Kunde als Manrico.

Het publiek is van harte uitgenodigd om deze krachtige opera vol liefde, familietwisten en zigeunervloeken te ervaren, op de meeslepende muziek van Verdi. De voorstelling is gezongen in het Italiaans en wordt in het Nederlands ondertiteld.

Meer informatie: Cinema Amstelveen