Voorstelling vol geheimen in Amstelveens Poppentheater

In de Centrale Geheimen Bank, ergens tussen hemel en aarde, ontvangt Bram aan het loket al jaren alle geheimen van de wereld. Kleine leugentjes, verrassingen voor verjaardagen, dagboeken en nooit verstuurde liefdesbrieven worden er netjes in kluisjes opgeslagen. Deze grappige poppentheatervoorstelling voor beginnende geheimbewaarders en hun ouders wordt gespeeld door Theatergroep Knars. Op zondag 22 januari is de voorstelling te zien in het Amstelveens Poppentheater.

Met zoveel geheimen om af te stoffen en te controleren wordt het wel erg druk voor Bram, daarom krijgt hij hulp van Ben. Ben is echter nog jong en moet een hoop leren, bijvoorbeeld dat je je mond niet voorbij moet praten. Soms komt hij toch rare dingen tegen!

Theatergroep Knars is een bruisend jong gezelschap, dat garant staat voor beeldende, fantasierijke, inventieve en verrassende voorstellingen.
‘Centrale Geheimen Bank’ is een 5+ voorstelling en te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 22 januari om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl