Vrijwilligersborrel met gastspreker Theo Schuyt

Vrijwilligersorganisatie Amstelveenvoorelkaar zet op 16 januari van 18.30 tot 21.00 uur Amstelveense vrijwilligers in het zonnetje. Samen met  Lionsclub Mingle Amstelveen organiseren ze een Vrijwilligersborrel. Ook is er een bijzondere spreker: Hoogleraar filantropie Theo Schuyt zal zijn eigen ervaringen als vrijwilliger delen én dieper ingaan op vrijwilligerswerk binnen Amstelveenvoorelkaar.

Amstelveenvoorelkaar is een soort marktplaats voor vrijwilligerswerk, iemand vraagt om hulp en daar kunt u op reageren. Inmiddels zijn er al zo’n 2.000 persoonlijke matches tussen leden. Volgens projectleider van Amstelveenvoorelkaar Margo Rijerkerk is het belangrijk dat vrijwilligers ook persoonlijk contact met elkaar hebben. “Vrijwilligers hebben allemaal iets met elkaar gemeen: namelijk dat ze zich inzetten voor anderen. Contact tussen elkaar en de organisaties is belangrijk en vooral ook leuk”, zegt Margo Rijerkerk.

Niet Amstelveenvoorelkaar-leden en Amstelveners die (nog) geen vrijwilligerswerk doen zijn van harte welkom op de borrel. De borrel vindt plaats in het Sport- en Partycentrum de Kegel, Bovenkerkerweg 81. Waar u vooraf een potje kunt bowlen.