Woody Allen’s Café Society in Filmhuis De Meent

Café Society vertelt het verhaal van een jonge man die het in het Hollywood van de jaren ’30 hoopt te gaan maken in de filmindustrie. Deze komedie van Woody Allen is op zondagmiddag 5 februari te zien in Filmhuis De Meent.

New York, de jaren ’30. Terwijl hij steeds meer moeite heeft met het omgaan met zijn kibbelende ouders, zijn gangster-broer en de juwelenwinkel van de familie, verlangt Bobby Dorfman naar verandering van omgeving. En dus besluit hij zijn geluk in Hollywood te gaan beproeven.

Hij gaat aan de slag als loopjongen voor zijn oom, een machtige agent voor filmsterren. Hij wordt al snel verliefd, maar helaas heeft het meisje al een vriend. Bobby neemt genoegen met een vriendschap – tot de dag dat ze bij hem voor de deur staat om te vertellen dat haar vriend het net heeft uitgemaakt. Bobby’s leven neemt plotseling een flinke wending, en dan ook nog eens een heel romantische.

Met Jesse Eisenberg, Kristen Stewart en Steve Carell. Duur: 96 minuten.

Zondag 5 februari, zaal open om 13.45 uur. Kosten € 4,00 incl. koffie.

De Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen.