Workshop Mindfulness bij boekhandel Venstra

Trees van Hennik en Inez van Goor schreven beiden over de rol van mindfulness in het dagelijks leven. Hun boeken verschijnen half januari. Naar aanleiding hiervan verzorgen zij een Mindfulnessworkshop op woensdag 25 januari bij boekhandel Venstra.

Trees van Hennik werkte 21 jaar als manager in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en gaf preventietrainingen aan mensen met stress, burn-out en psychische problemen.
Zij is moeder, pedagoog en gecertificeerd mindfulnesstrainer.
In 2008 startte zij haar eigen bedrijf Mindstudio, een centrum voor mindfulness, psychotherapie en kindercoaching.
Ook maakt ze deel uit van het docententeam Yoga Minds in Amstelveen.
Trees is geïnspireerd door de boeddhistische Tibetaanse Dzogchen-traditie, de oorsprong van mindfulness; leven en werken vanuit je hart.

Inez van Goor geeft al vijftien jaar les aan kleuters. Tevens is ze eigenaresse van tekstbureau InezTekst waar zij freelance schrijfwerkzaamheden voor verricht, onder andere voor onderwijstijdschrift Praxisbulletin en PrimaOnderwijs.nl
Daarnaast is ze een fervent Vipassana-meditatie beoefenaar. Van daaruit heeft zij zich verdiept in Mindfulness, waar ze reeds diverse artikelen over gepubliceerd heeft. Inez geeft trainingen ‘ mindfulness voor kinderen’ op diverse locaties in het land.

Tijdens de workshop vertellen zij over de essentie van mindfulness, geven ze voorbeelden van korte meditaties en enkele mindfulnessoefeningen (ook geschikt voor kleuters en kinderen).

Locatie: Libris Venstra
Datum: woensdag 25 januari
Aanvangstijd: 20.00 u.
Toegang: 7,50 euro
Aanmelden: info@venstra.nl of 020-6419880