3D-tour door nieuwe Wagner Stadion

Voor iedereen die niet kan wachten op de officiële onthulling van het Wagener Stadion is er goed nieuws. Architectenbureau IAA heeft een filmpje gemaakt waarbij je een 3D-tour maakt door het nieuwe stadion. En het is nog realistisch ook, vertelt Joost Vettorato, manager evenementen bij de KNHB aan Hockey.nl.

Sinds juni afgelopen jaar wordt er hard gewerkt aan het nieuwe stadion. Er zit ook een beetje haast bij, aangezien er 18 tot en met 27 augustus het Europees kampioenschap voor dames en heren wordt gehouden. Nu lopen ze nog iets achter op de planning, vertelt Vettorato, wat met de bodemgesteldheid te maken had. Om de bouw zo soepel mogelijk te laten verlopen hopen ze op een milde winter. “Uiteraard hoop ik dit jaar echt niet op de Elfstedentocht, want dan krijgen we een flink probleem met de planning”, aldus Vettorato.

Of ze wel of niet op tijd zijn, zal de toekomst ons moeten leren. Maar voor nu kunt u even genieten van het prachtige filmpje van het Wagener Stadion.

Foto: shot uit het filmpje