Amstelveen nog steeds geteisterd door vuurwerkjeugd

Biem! Zo eind januari mag je hopen dat het vuurwerkgeknal eindelijk verleden tijd is. Toch blijft een aantal jongeren in Amstelveen nog druk met het opmaken van het overgebleven (illegale) vuurwerk. Dat gaat echter niet altijd even subtiel. Zo werd er aan de Fokkerlaan een zeer stevig bommetje op een auto gelegd. Zo stevig, dat de auto behoorlijke schade opliep. Via facebook en ook via Dumpert is ondertussen een uitgebreide zoektocht gestart.

In eerste instantie dacht de redactie van RTVA de dader bij het Pyro Team Amstelveen te kunnen vinden. Maar wij kunnen de fietsen in hun filmpje niet koppelen aan een van de fietsen in het Fokkerlaanfilmpje. Toch laten wij u graag de video van het Pyroteam zien. Zo komt u te weten dat de knallen uit de polder niet een koe met last van winderigheid betreffen.