Amstelveense dj gaat voor ultieme springplaat

Het is voorjaarsvakantie en dat betekent traditioneel dat veel Amstelveners hun heil zoeken op de witte pistes in de Alpenlanden. Vooral Oostenrijk is populair en dat heeft alles te maken met de bruisende aprés-ski. De kans is groot dat alle feestvierende Amstelveners deze week tijdens het achteroverslaan van een schnapps worden getrakteerd op een feestnummer van een Amstelveense dj. Samen met volkszanger Eddy Walsh heeft local hero DJ Jordy namelijk het nummer ‘Het leven is een feest’ opgenomen.

Jordy is een echte feest-dj en is tevens eigenaar van Jomo Productions. Eén van de artiesten die bij Jomo kan worden geboekt is Eddy Walsh. De twee lijken er dezelfde levenswijsheid op na te houden, dat het leven namelijk een feestje is. Het idee om samen wat te doen was dan ook snel geboren. Jordy: “Als dj wil ik een tent graag op z’n kop zetten en dat wil Eddy ook. Niets chagrijnig: het leven is een feest!”

Met het opnemen van de single is een grote wens van Jordy in vervulling gegaan. “Ik wilde een springplaat maken… Nou, dat is aardig gelukt vind ik,” aldus De Breet die regelmatig draait in lokale kroegen zoals BLVD, Abina en De Manen.