Carnavale Dell ‘Arte in Aalsmeerse galerie Sous-Terre

Galerie Sous- Terre Aalsmeer viert dit jaar haar tiende verjaardag. Dit wordt gedaan met tentoonstellingen en evenementen met een theatraal karakter. Het speciaal hiervoor aangetrokken nieuwe team zeer verheugd met de tentoonstelling Carnavale Dell ‘Arte die voor bezoekers van 19 februari tot 9 april 2017 te zien is in de galerie die gevestigd is vlakbij de Aalsmeerse watertoren aan de Westeinder Plassen.

De tentoonstelling bevat werken van onder anderen Robert Webster, Michael Parkes, Rachel Ann Stevenson,  Jamie Baldridge en meer.  Allemaal in hun eigen kunstvorm.

Tijdens het World Commedia Dell ‘Arte Weekend op 25 en 26 februari zijn er lezingen en is er klassieke muziek door sopraan Astrid Vrensen. Het Venetiaans Carnaval is te beleven tijdens het Diner Concert met Opera Familia, DJ Classique Mr. Van Walsh en gerechten van Maestro di Cocina Alfi Fiorini. Op zaterdag 25 februari vanaf 19.30 uur. Kosten € 52,50 p.p.

 

Agenda:
Zaterdag 25-02                   Diner Masque del Carnavale Dell ‘Arte;
Zondag 26-02                     Commedia Dell ‘Arte lezing met Venetiaanse brunch.

Galerie Sous-Terre is ieder weekend geopend van  13.00-17.00 uur. Zie hier voor meer info.