Cigo De Posthoorn stopt met PostNL-diensten

Cigo De Posthoorn heeft helaas moeten besluiten om per 1 maart 2017 te stoppen met de diensten van PostNL. Dit na bijna 60 jaar een postkantoor in de winkel gehad te hebben. Dit hebben zij via facebook laten weten.

De bezuinigingen van PostNL waren ook bij De Posthoorn te voelen. De financiële vergoeding van PostNL werd elk jaar minder, terwijl de werkzaamheden toe namen. De werkzaamheden stonden niet meer in verhouding tot de vergoeding.

De Posthoorn gaat zich weer volop richten op de verkoop van wenskaarten, tijdschriften, boeken, cadeaukaarten en tabaksartikelen. Daarnaast blijven zij, als top 3-verkooppunt van Nederland van de Nederlandse loterij, diverse vormen van kansspelen aanbieden en gaan zij verder als ‘de gelukswinkel waar de prijzen vallen’.

Foto: Google Streetview