Familiemusical Woezel & Pip in Schouwburg Amstelveen

Woezel & Pip beleven op zondag 5 maart een spannend avontuur in Schouwburg Amstelveen. Woezel & Pip gaan samen met al hun vriendjes en de kinderen in de zaal op zoek naar de stelende Sloddervos! Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten. De familiemusical ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ is een heerlijke theaterversie van de succesvolle bioscoopfilm met de liefste hondjes van het land.

Knutselwedstrijd
Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Heb jij een idee? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip stand.

Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met  de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater.

Zondag 5 maart, aanvang 14:00 uur in Schouwburg Amstelveen. Stadsplein 100, Amstelveen. Informatie en reserveringen: www.schouwburgamstelveen.nl  of telefonisch 020 547 51 75. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip