Wat is er dit weekend te doen in Amstelveen?

Het weekend staat weer voor de deur en er is genoeg te doen in Amstelveen! Zin om erop uit te gaan? Wij hebben de activiteiten van dit weekend voor u op een rijtje gezet.

Pokémon zoeken met YouTuber Gio
Wanneer: 18 februari
Waar: Stadshart
Leeftijd: Alle leeftijden

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen komt er morgen een grote update uit voor het spel Pokémon GO! YouTuber Gio (foto), die zelf een groot fan van de app is, komt naar het Stadshart om samen met andere fans op zoek te gaan naar de nieuwe Pokémon in Amstelveen. Daarnaast kun je prijzen winnen en staan er speciale lures aan, om meer Pokémon aan te trekken.

Cd-presentatie Sinister (met gastoptredens van Dauthuz en Spartan)
Wanneer: 18 februari
Waar: P60
Tijd: 19:30 (zaal open) / 20:00 (aanvang)

Death metal band Sinister presenteert zaterdagavond in hun dertiende album ‘Syncretism’ in P60. Drie jaar na hun laatste album ‘The Post-Apocalyptic Servant’, wat bekend staat als hun beste en hardste werk is het weer tijd voor een nieuwe plaat. Naast het nieuwe album zijn er optredens van onder andere Dauthuz en Spartan, Twee gerenommeerde death metal bands, afkomstig uit Zaanstad en Haarlem. Kaarten kosten tien euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur en koop je hier.

Salsa Mix Party (met gratis hapjes buffet)
Wanneer: 19 februari
Waar: Zaal Alleman
Tijd: 21:00 – 01:00
Leeftijd: 35+

Club All Dance organiseert weer een Salsa Mix Party in Zaal Alleman. Op deze swingende avond kun je voor 8 euro genieten van en dansen op Salsamuziek, maar ook Bachata en Kimoza. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook de hele avond genieten van een gratis hapjes buffet. De muziek wordt verzorgd door DJ Pedro Blanca. De sfeer is gemoedelijk en vanaf 21:00 kun je de dansvloer op.

Enrico Baj: Play as Protest
Wanneer: 4 februari t/m 14 mei
Waar: Het Cobra Museum

Van 4 februari tot 14 mei kun je de werken van Italiaans kunstenaar Enrico Baj bewonderen in Het COBRA Museum. Zijn werk heeft een maatschappijkritische houding, maar is ook kleurrijk en speels. Er zijn ongeveer 100 werken te bekijken, waaronder veel hoogtepunten uit zijn carrière, bijvoorbeeld een stuk van wel 12 meter breed. 

Amateurvoetbal
Wanneer: 18 & 19 februari

Ook spelen de Amstelveense voetbalclubs dit weekend weer verschillende wedstrijden. Klik hier voor een overzicht van het programma.