IVN rondleiding langs Poeloever

De welriekende nachtorchis laat zich pas later in het jaar zien, maar de Poeloever in Amstelveen is nu een walhalla voor mossen en hun liefhebbers. Ze zijn goed zichtbaar, want de andere groene bewoners van de poeloever hebben bestuivers en warmte nodig en die zijn er nu even niet. De gidsen van IVN Amstelveen, nemen u op zondag 12 februari mee naar de wonderbaarlijke wereld van mossen, een plantengroep die net zo belangrijk is als onzichtbaar.

Verzamelen om zondag 12 februari om 10 uur ter hoogte van de Urbanuskerk aan de Noorddammerlaan 126 in Amstelveen. De gidsen staan daar klaar om u –  geheel kosteloos en vrijblijvend – mee te nemen naar dit prachtige stukje Amstelveen. Als u een loepje heeft, neem het dan mee. Wanneer u met de auto komt, kunt u hem aan de overkant achter café Silversant parkeren.

Voor meer informatie: 0625083910 en www.ivn.nl/afdeling/amstelveen