Jazz trio Klatwerk3 in Villa Randwijck

Zij zijn in Amstelveen inmiddels geen onbekenden meer. Vorig jaar traden zij hier nog op met zéér goed ontvangen concert. Onder de noemer  “Ja.zz in de buurt” vindt op vrijdag 10 februari in Villa Randwijck in Amstelveen het optreden plaats van Klatwerk3.

Klatwerk3 bestaat uit: Boelo Klat, piano, Ancel Klooster slagwerk en Ruud Vleij bass. Binnen het rijke aanbod van jazzensembles is het een uniek trio dat alleen eigen composities speelt. Boelo Klat is, als componist met klassieke opleiding, de typische vormgever van het jazzgenre dat ze uitdragen. In 2015 bracht Klatwerk3 hun CD Eyeopener uit, waarmee ze landelijk veel waardering ontvingen. Momenteel zijn zij bezig met het maken van nieuwe composities om hun 10 jarig jubileum te onderschrijven. Het is weer een avontuur met nieuwe uitdagingen en vele optredens als gevolg.

Terwijl hun jubileumconcert pas in mei in Groningen zal plaats hebben en zij in april de studio induiken, mede ondersteund door Jan Mulder die inmiddels hun grootste fan is (ook uut Gröning), zal het best mogelijk zijn al een glimp van het nieuw repertoire te horen als ze in Villa Randwijck spelen.

Vrijdagavond 10 februari, tussen 20.00-23.00 uur. Entree: € 10 incl. drankje; Leden/Studenten € 7.00
Villa Randwijck
Bourgondischelaan 3, te Amstelveen
tel. 0620420989

Villa Randwijck is te bereiken met tram 5 en metro 51 – halte Kronenburg.
Er is er ruime vrije parkeergelegenheid.