Karin Bloemen in Schouwburg Amstelveen

Ze zit in de bloei van haar leven, vertelt Nederlands grootste theaterdiva Karin Bloemen. Daarom noemde ze haar gloednieuwe theatertournee ‘Volle Bloei’. De voorstelling laat zien hoe die bloei tot stand kwam. Met liedjes en verhalen neemt ze de zaal mee langs belangrijke stappen die zij in haar leven heeft gezet. Herkenbare stappen, zo bleek bij de eerste voorstellingen. Want haar publiek wandelde een vergelijkbare weg.

Naast de voorstelling is er plaats voor talenten in de knop. Karin biedt in elke voorstelling een jonge zanger of zangers een podium om voor eigen publiek tot bloei te komen. Veronique Zonneveld zal Karin in Schouwburg Amstelveen een liedje vergezellen op het toneel.

U kunt de voorstelling op 24 februari om 20.00 uur zien in Schouwburg Amstelveen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.schouwburgamstelveen.nl.