Ladies Night in de schouwburg: Opvliegers 2 – In de sneeuw

De heerlijke vriendinnencomedy Opvliegers 2 is op woensdag 15 februari te zien in Schouwburg Amstelveen. Gingen de hartsvriendinnen Lydia, Ellen, Keet en Sas vorig seizoen nog naar Bali, dit keer is het tijd voor wintersport. En als je midden in de overgang bent, waar kun je dan beter zitten dan in de sneeuw? Opvliegers bleek de verrassing van seizoen 15/16. Deel 2 belooft ook weer een komische vriendinnenmusical rond overgangsperikelen te worden.

Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor de TROS en haar vriendinnen mogen mee. Een geheel nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk de overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben. Lydia ontkent het nog, Ellen heeft een nieuwe vriend, Sas is weer definitief single en Keet gooit het roer om.

Opvliegers 2 – In de sneeuw  is genomineerd voor de AD-publieksprijs voor beste musical van het jaar. Bovendien is actrice Anne-Mieke Ruyten genomineerd voor een Musical Award voor haar rol.

Ladies Night
Samen met dochter, moeder, buurvrouw, klasgenote of andere vriendin gezellig naar het theater? Trommel uw vriendinnen op voor een ouderwets gezellig avondje uit. Na afloop van de voorstelling kunt u onder het genot van een glaasje en een hapje nog even verder bijpraten. Na afloop van de voorstelling ontvangen alle bezoekers bovendien een goodie bag.

Woensdag 15 februari, aanvang 20.00 uur.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen