Feesten en meezingen bij dj’s Wipneus & Pim in P60

Wipneus & Pim vieren hun 20-jarig jubileum met een spetterende, super gezellige en feestelijke tour. Op zaterdag 18 maart komen ze een groots feest vieren op het podium van P60 en daarbij nodigen ze jou en al je vrienden maar wat graag uit.

Dj’s Wipneus & Pim: het onovertroffen feestconcept, waarbij het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke dj-duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste dance & classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag, met als uitgangspunt: een positieve energie-boost en één groot feestgedruis.

De variatie en het tempo van de Wipneus & Pim hun shows is ongekend, van The Black Eyed Peas schakelen ze net zo makkelijk naar Paul Elstak, dan door naar Guus Meeuwis en dan van Robin Thicke naar Queen. En dit alles verpakt in een constante interactie met het publiek.

Zaterdag 18 maart // zaal open 22:00. Verzamel al je vrienden en geniet van de P60-groepskorting: 5 kaarten halen = 4 kaarten betalen.