‘Oudjes’ Barrelhouse brengen blues naar P60

Meer dan 2000 optredens en meer dan 15 albums. Na 40 jaar zit Barrelhouse nog steeds vol energie en levenskracht! Op 24 februari brengen zij dan ook weer de blues terug naar het Amstelveense P60.

Barrelhouse heeft in september 2016 nog een nieuwe cd uitgebracht. Op de cd is up-tempo maar ook zeker intimiteit te vinden. Het is dus ook Barrelhouse’s persoonlijkste album tot nu toe.

“Verrassend is de enorme diepgang waarmee zangeres Tineke Schoemaker haar persoonlijke ervaringen aan de muziek weet toe te vertrouwen. Tegelijkertijd horen we de muzikale begeleiding op een indrukwekkende manier comfortabel zijn in de zelfde studio ingetogen wanneer de situatie daarom vraagt, maar lyrisch en opzwepend als het moet,”  aldus Jeroen Bakker van Blues Magazine.

En dan het voorprogramma. Met aanstekelijke ritmes en makkelijk herkenbare melodielijnen, neemt Mississippi Mud Pie je mee in hun liefde voor blues: recht uit het hart. Het is dan ook geen verrassing dat zij zijn verkozen als support-act van Barrelhouse.  Met de electric blues die ze spelen gebruiken ze haast alle elementen van deze stijl

Barrelhouse en Mississippi Mud Pie zijn op 24 februari  te zien in P60 aan het Stadsplein 100a. De zaal opent om 20.00 uur (aanvang 20.30 uur). Kaarten kosten 14 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.