Pokémon GO Live Event in Stadshart met Youtuber Gio

Pokémon GO fans en ’trainers’ kunnen op 18 februari samen met Youtuber Gio, die zelf Pokémontrainer is, in het Stadshart Pokémons zoeken. Deze dag start de lancering van de vernieuwde app en kunnen fans bestaande en nieuwe Pokéstops en Gyms ontdekken in het winkelcentrum.

Met ruim 50 miljoen gebruikers, waarvan 32 miljoen dageijks actief is Pokémon GO één van de meest populaire spelen in de app store. Ook in Nederland zijn dagelijks ruim een miljoen gebruikers actief op jacht naar Pokémon.

Youtuber Gio is met 625.956 volgers van zijn Youtubekanaal één van de meest populaire Youtubers in Nederland. Hij zal als eerste de extra features en toevoegingen ontdekken in Stadshart Amstelveen. Na het spelen wordt op groot scherm een video getoond van zijn eerste hunt met de vernieuwde app. Gio is erg fan van de Pokémon GO app: “Ik kijk erg uit naar de vernieuwde app en vind het te gek dat ik in Stadshart Amstelveen mijn bevindingen direct kan delen met mijn volgers, en Pokémon GO fans”. Tijdens het evenement kunnen trainers kans maken op Pokémonprijzen als powerbanks en petjes.

Naast Stadshart Amstelveen wordt er tegelijkertijd in 57 andere winkelcentra in Europa het evenement georganiseerd. Dit is mogelijk dankzij een samenwerking tussen The Pokémon Company International, Niantic en Unibail-Rodamco, eigenaar van Stadshart Amstelveen en de 57 andere winkelcentra.