Politie zoekt zakkenroller Rembrandtweg

De politie is op zoek naar een man die op 31 december een hoogbejaarde dame van 93 jaar heeft bestolen in een lift van een appartementencomplex aan de Rembrandtweg.

Op camerabeelden is te zien dat het slachtoffer die middag het appartementencomplex binnenloopt richting de lift. De verdachte glipt achter de vrouw aan de lift en lijkt zich behulpzaam op te stellen door het juiste liftknopje in te drukken. Op het moment dat de vrouw uitstapt om richting de brievenbussen te lopen, probeert de verdachte op zeer brutale wijze een greep in haar jaszak te doen. Dit lukt niet, maar hij geeft niet op. Wanneer de vrouw enkele seconden later bij de brievenbussen staat weet hij haar van achter alsnog te bestelen van haar portemonnee. De man verlaat vervolgens rustig het pand en loopt weg. De vrouw ontdekt de diefstal pas later. Van de man zijn beelden.

Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie? Dit kunt u telefonisch doorgeven via 0800-6070 of via het online tipformulier. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of het tipformulier via meldmisdaadanoniem.nl