Roda’23 zaterdag heeft één opdracht tegen BVV’31: winnen

De Zaterdag 1 van Roda’23 heeft na de winterstop maar één opdracht: alle wedstrijden winnen. Met een tiende plaats in de competitie halen de mannen van trainer Peter Grifhorst er bij lange na niet uit wat er in zit. Grifhorst: ,,We hebben een heel gezellig team, maar we zijn niet gretig genoeg.’’ Zijn ploeg gaf aan het begin van het seizoen onnodig punten weg. ,,Strijdlust,’’ ziet Grifhorst als het medicijn tegen punten morsen.

Aanstaande zaterdag moeten de Bovenkerkers tegen BVV’31 ‘het gras opvreten’, want hoewel kampioen van de vierde klasse E worden niet meer realistisch is, liggen er voor  Roda’23 kansen in de tweede periode. Met de focus op positiespel en balbezit worden er pittige trainingen afgewerkt. Zo wil Grifhorst het zaterdagelftal optimaal voorbereiden. Mochten de groen-witten dit weekend motivatie missen, Grifhorst doet de volgende belofte: ,,Winnen we met tenminste 4-0… dan spring ik van vreugde onder de douche!’

Roda’23 trapt zaterdag af om 14:00 uur. directe concurrent Sporting Martinus speelt een uitwedstrijd tegen NVC.