Ron Gerlof verlengt contract bij Sporting Martinus

Het bestuur van VV Sporting Martinus is verheugd te kunnen mededelen dat de samenwerking met hoofdtrainer Ron Gerlof van de zondag A-selectie met 1 seizoen is verlengd. De spelersgroep kreeg het verheugde nieuws donderdag 9 februari voor de training te horen.

Ook Ronald Renzema (huidig trainer van het tweede zondagelftal) en Jeroen van Kempen (huidig elftalleider) hebben zich tot het einde van het seizoen 2017-2018 aan de Amstelveense derdeklasser verbonden.

Het bestuur is zeer content met de contractverlenging en roemt de prettige samenwerking met Ron Gerlof. Ron, tevens oud-speler van de club, kent de vereniging door en door en ademt de clubcultuur uit. Het bestuur heeft in aanloop naar de contractbesprekingen gesprekken gevoerd met de spelersgroep over de samenwerking met de trainer en de ambities voor de toekomst. Vanuit de groep kwam een positief signaal over Ron Gerlof en zijn werkwijze. Op zijn beurt sprak Ron Gerlof tijdens het trainingskamp in Spanje met zijn spelers en ook hier werd vertrouwen uitgesproken in een verdere samenwerking.

Ron Gerlof is bezig aan zijn derde seizoen bij de Martinianen. In zijn eerste jaar bij  Sporting Martinus greep hij met zijn ploeg in de vierde klasse net naast promotie. Het daaropvolgende seizoen onder Gerlof werd het kampioenschap behaald en promoveerde de club naar de derde klasse. Daar staat Sporting Martinus momenteel in de middenmoot met als doelstelling handhaving in de derde klasse.