Specsavers Amstelveen geeft donatie aan Reddingsbrigade Amstelveen

Specsavers Amstelveen heeft in 2016 een mooi bedrag bijeen gespaard voor Reddingsbrigade Amstelveen. Deze week werd de cheque van 1270,78 euro met de donatie overhandigd.

Lokale initiatieven gaan elk jaar online de strijd aan met elkaar om verkozen te worden tot het goede doel waar Specsavers Amstelveen een jaar lang voor gaat sparen. Voor het afgelopen jaar werd dat de Reddingsbrigade. Dat is nu beloond met een financieel extraatje in de kas van de organisatie.

Rob Walther, retailpartner van Specsavers Amstelveen: “Het is elk jaar weer leuk om een organisatie hier uit de buurt blij te mogen maken met een donatie. Ook dit jaar zijn we blij dat we weer een mooi bedrag bij elkaar hebben kunnen sparen. We weten zeker dat het goed besteed gaat worden!”