Sportkantine SV Ouderkerk wint Gouden Spatel

Het is feest in de sportkantine SV Ouderkerk! De club is door Heineken uitgeroepen tot de sportvereniging met de beste sportkantine van regio Groot Amsterdam. Als prijs ontvingen ze de Gouden Spatel. De verkiezing in onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van het biermerk.

Trots zijn ze zeker bij de sportvereniging: “We zijn heel blij met het winnen van de Gouden Spatel voor de beste sportkantine. We doen altijd ons uiterste best om het de leden en gasten in onze sportkantine zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het is altijd heel leuk om te zien dat na een wedstrijd of training men nog gezellig samenkomt in de sportkantine.”

Mystery guests beoordeelden SV Ouderkerk meerdere keren positief. Ze gaven aan dat de sportkantine uitblinkt in gastheerschap, service en bierbehandeling. Nu weet u waar u moet zijn voor een perfect getapt biertje!

Foto: Photo Republic