Up to date blijven van gebeurtenissen in uw wijk met OmgevingsAlert App

Bent u benieuwd wie bij u in de buurt bouwvergunningen of omgevingsvergunningen heeft aangevraagd? Of naar de plannen voor de bouw van elektrische laadpalen? Download dan nu de Amstelveen OmgevingsAlert App van de gemeente.

Op verschillende manieren probeert de gemeente burgers zo goed mogelijk te voorzien van informatie. Ook via deze app. De app houdt u op de hoogte van alle aanvragen van bouwvergunningen en andere voor u relevante informatie in de buurt. Zelf kunt u aangeven over welke locatie u op de hoogte gehouden wilt worden. De app is gratis te downloaden voor Apple en Android.

Liever op een andere manier op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in uw buurt? Neem dan een kijkje op de website bekendmakingen of meldt u aan overheid.nl om informatie via de mail ontvangen. Tot slot kunt u ook Mededelingenpagina in de krant in de gaten houden voor het laatste nieuws.