Amstelveens duo genomineerd voor Sociaal Werker van het Jaar

Elk jaar wordt de verkiezing Sociaal Werker gehouden. Aksana van Maanen (Vita Amstelland) en Sanne Joosen (AanZ Amstelveen) werken samen in de wijk Bankras/Kostverloren en zijn genomineerd. Vita Amstelland en AanZ Amstelveen zijn sinds januari 2016 onderdeel van Participe Holding. Participe is dan ook extra trots op de dubbel-nominatie vanuit beide organisaties.

“De Sociaal Werker van het Jaar is iemand die vol energie en passie zijn of haar vak uitoefent. Die altijd vernieuwende ideeën heeft en voor wie geen brug te ver is.  Dat is wat we zoeken in Social Werker van het Jaar. De winnaar van de verkiezing is een jaar lang ambassadeur van het mooie vak van sociaal werker. De jury heeft een drietal sociaal werkers genomineerd voor de titel Sociaal Werker van het Jaar, Lennert Bont (Versa Welzijn), Mariska Overgaag (Kwaadraad). En voor het eerst is er een duo genomineerd, Aksana en Sanne zijn samen één van de drie kanshebbers op deze felbegeerde titel,” aldus de organisatie.

Aksana en Sanne vertellen in een filmpje wat op de website te vinden is over hun werk en vertellen buurtbewoners en collega’s van Aksana en Sanne iets over hen. U kunt het filmpje bekijken en stemmen via www.zorgwelzijn.nl/verkiezing.

Een vakjury, bezoekers van de Dag van de Sociaal Werker en de publieksstemmen op de filmpjes, bepalen uiteindelijk wie zich dé Sociaal Werker van het Jaar 2017 mag noemen.