Voorjaarsvakantietip: Dagelijks jeugdfilms in Cinema Amstelveen

Eindelijk voorjaarsvakantie! In Cinema Amstelveen zijn er dagelijks meerdere jeugdfilms te zien. Sing, De Lego Batman Film, Masha en de Beer en Storm: Letters van Vuur staan op het programma.

Sing РIn een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetje; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. Met de stemmen van Fedja van Hu̻t, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Mark van Eeuwen, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon e.a. Animatie | komedie | familiefilm, 6+ | Nederlandse versie | 2D | VS 2016. Duur: Circa 110 minuten geen pauze.

Lego Batman Film – In de geest van de zorgeloze pret die De LEGO® Film tot een wereldwijd fenomeen maakte, speelt de zelfbenoemde leider van dat gezelschap – LEGO® Batman – nu de hoofdrol in zijn eigen bioscoopavontuur. Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman het dit keer leren om meer relaxed te zijn.
Met de stemmen van Gerard Ekdom, Katja Schuurman, Dennis Weening, Buddy Vedder e.a. Animatie | familiefilm, 6+ | actie | avontuur| VS 2016. Duur: Circa 100 minuten geen pauze.

Masha en de Beer: naar de bioscoop – Masha en de Beer komen naar de bioscoop! Het jonge meisje Masha wat niet stil kan zitten en de goedgeluimde beer die op zijn rust is gesteld, beleven nieuwe avonturen op het grote doek. Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Z@pp! De film bestaat uit allemaal afleveringen van Masha en de Beer en hun spannende avonturen. Familiefilm, alle leeftijden | animatie | NL 2016. Duur: Circa 65 minuten geen pauze.

Storm: Letters van Vuur – Wat als je er opeens alleen voor staat en iedereen je vijand kan zijn? De 12-jarige Storm (Davy Gomez) raakt in een spannend avontuur verzeild als zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) een nieuwe klus aanneemt. Hij drukt in het geheim verboden teksten in zijn drukkerij. Storms moeder (Angela Schijf) vindt dit maar niks, omdat het gevaarlijk is om een andere mening te hebben. Het veilige leventje van Storm komt op zijn kop te staan als Klaas op heterdaad wordt betrapt. Storm vlucht net op tijd weg met de originele briefletters en wordt het middelpunt van een klopjacht. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek als hij Marieke (Juna de Leeuw) ontmoet, een meisje dat in de ondergrondse tunnels van de stad woont. In een race tegen de klok probeert Storm zijn vader te redden van de brandstapel. Maar wie kan hij nog vertrouwen? Wat begint als een angstige vlucht, wordt een dappere strijd voor vrijheid. Familiefilm, 9+ | avontuur | NL 2017. Duur: Circa 100 minuten geen pauze.

Voor meer informatie: Cinema Amstelveen