Voorlichtingsavond hart- en vaatzieken in ziekenhuis Amstelland

De afdeling Cardiologie van ziekenhuis Amstelland organiseert op dinsdag 21 februari de voorlichtingsavond ‘Uit het hart’ over hart- en vaatziekten en de cardiologische zorg daarvoor.

Cardioloog Ersen Cölkesen geeft uitleg over de werking van het hart en over het ontstaan van veel voorkomende hartaandoeningen. Cölkesen deed onderzoek naar preventie van hart- en vaatziekten. Hij zal tijdens de avond hier dan ook uitgebreid bij stil staan.
‘Hart en vaatziekten zijn nog altijd een grote veroorzaker van het verlies van kwaliteit van leven. Onze zorg is gericht op het behoud van een goede kwaliteit van leven. Dat loopt uiteen van het voorkomen van hartaandoeningen met behulp van tijdige diagnostiek en behandeling, tot beperken van schade en bevorderen van herstel door goede behandeling en optimale begeleiding. Het persoonlijke contact met onze patiënten vormt daarbij een belangrijk speerpunt. We streven er naar om de patiënten meer de manager te laten worden van hun eigen gezondheid.’ aldus Cölkesen. Namens het team cardiologen nodigt hij iedereen van harte uit naar deze informatieavond te komen.

Programma
19.00-19.30 uur: Inloop met koffie en thee
19.30-20.15 uur: Presentatie cardioloog Ersen Çölkesen
20.15-20.45 uur: Mogelijkheid tot stellen van vragen

NB. Deze bijeenkomst is geen vervanging van het persoonlijke spreekuur met uw cardioloog. Uw persoonlijke situatie wordt niet besproken.

Aanmelden via: Ziekenhuis Amstelland