Amstelveners doen mee aan Postcodeloterij Miljoenenjacht

Vijftig Amstelveners uit postcodegebied 1181 doen zondag mee aan ‘Postcodeloterij Miljoenenjacht’. Samen met deelnemers uit negen andere Nederlandse wijken, strijden zij zondag 19 maart voor prijzen oplopend tot vijf miljoen euro. U weet wel, de bekende koffertjes…

Genesif (26) uit Amstelveen is één van de kandidaten die in Amsterdam mee speelt: “Ik heb er echt ontzettend veel zin in! Het is leuk om eens naar zo een studio te gaan. Ik ga nog wat afleveringen terugkijken zodat ik goed voorbereid ben!”

Eén van de 500 aanwezigen in de studio kan als miljonair naar huis. Deze neemt in de finale plaats naast presentatrice Linda de Mol, om het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is zondag 19 maart van 20.00-21.30 uur te zien bij RTL 4.
foto: RTL