Britse Roy Mette Blues Band weer in Amstelveen

In het kader van ‘Blues in de wijk’ vindt op vrijdag 24 maart een optreden plaats van de Britse Roy Mette Blues Band in wijkcentrum Alleman.

De Roy Mette Band werd gevormd in de traditie van de Britse Blues/Rock. Met zijn drie koppige band speelt hij veel eigen stukken ondersteund door Andy Bostock op basgitaar en Dave McCarthy op drums. Hun geluid doet vaak denken aan de legendarische Rory Gallagher. Roy’s eigen sound kenmerkt zich echter door zijn originaliteit op gitaar en zang.

Zijn creativiteit in vele projecten en zijn hang naar het gewone leven maakt hem een muzikant van het volk. Hij treedt op met zijn bands of ook solo in clubs, bars en festivals in het Verenigd Koninkrijk of over diverse delen van het vasteland van Europa. Roy is , zoals de meeste gitaristen, een autodidact op de gitaar. Vandaar zijn eigenzinnige sound die ook te vinden is op zijn albums en in zijn projecten.

Vrijdagavond 24 maart van 20.00 tot 23.00 uur. Entree € 10 incl. gratis drankje; Clubleden & Studenten € 7.00 – Stadspashouders 50%.

Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen. Tel. 020 6453945.
Te  bereiken met tram 5 en metro 51 – halte Onderuit.
Er is ruime vrije parkeergelegenheid.