Excuses van het GVB na vele storingen lijn 51

Excuses van het GVB omdat de lijn 51 wel heel vaak uitvalt. De sneltram en metrolijn wordt al enige tijd geteisterd door storingen. Volgens stadszender AT5 was het GVB een aantal keren daarvan niet in staat om actuele informatie over deze storingen bij de reiziger te krijgen.

Op een flyer die is opgehangen in de trams en op de perrons, zijn de excuses van het bedrijf te lezen. “Wij betreuren deze situatie en bieden daarvoor onze excuses aan,” aldus het GVB.

Antwoordapparaat
Op de flyer valt ook te lezen dat de vervoerder een ‘metro 51 antwoordapparaat’ in gebruik heeft genomen. Via een gratis telefoonnummer (0800-0233302) kunnen de reizigers zich op de hoogte stellen over de vertraging. Zo wordt gemeld wanneer de eindtijd van de verstoring verwacht wordt en of er eventueel pendelbussen worden ingezet.

Naast het verspreiden van deze informatie via de flyer, is deze informatie ook te lezen op ieder perron van lijn 51.