Fans willen dat song Garrix & Sheeran wordt uitgebracht

De Britse Tristan Barraclough is een petitie gestart om het nummer ‘Rewind Repeat It’ van zanger Ed Sheeran en de (van Amstelveense oorsprong) DJ Martin Garrix, toch uit te laten brengen. Op 11 maart begon Tristan zijn petitie op de site Change.org. Hij hoopt hiermee 2500 handtekeningen te verzamelen om de labels de song toch uit te laten brengen. Met ongeveer 2300 handtekeningen is de petitie al flink op weg.

Martin Garrix liet in een interview op Radio 538 weten, waarom hij denkt dat het nummer nooit echt uit gaat komen. Volgens hem wilden beide labels dat het een officiële release zou worden. Het label van Ed wilde echter eerst een aantal andere singles van de zanger uitbrengen en hield de release tegen. Daarom schortte Martin de release van zijn eigen tracks op. “Ik had al vijf maanden niks uitgebracht en dan raak je geïrriteerd”, zei Martin daarover.

“Het is nu aan ons om ervoor te zorgen dat Rewind Repeat It toch uitgebracht wordt,” schrijft Barraclough. Tristan beloofd niets, maar hoopt voor het beste.