Gratis opfriscursus rijvaardigheden voor zestigplussers

De gemeente Amstelveen biedt oudere automobilisten (60+) in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, afdeling Amstelveen-Amstelland, een gratis opfriscursus rijvaardigheden aan. De theoriecursus bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur.

Bij de eerste cursus, is het mogelijk om u in te schrijven voor een rijvaardigheidsrit. Deze rit wordt gemaakt met een erkende rijinstructeur, in uw eigen auto en omgeving. Deelname aan de praktijkrit is geheel op eigen risico.

Op de tweede dag wordt verder ingegaan op de verkeerstheorie en is er mogelijkheid om de ervaringen van de praktijkrit te delen. De cursus bestaat niet uit examen, maar is geheel informatief bedoeld.

De eerste dag van de cursus is dinsdag 4 april en de tweede dag wordt dinsdag 2 mei gehouden.

Informatie over tijden en aanmelden is te vinden op de website van de gemeente.