Wat is er dit weekend te doen in Amstelveen?

Heb je nog geen plannen voor dit weekend, maar wil je wel de deur uit? Geen nood! Wij zetten de evenementen in Amstelveen voor je op een rijtje.

Rapper Diggy Dex in P60
Wanneer: 3 maart
Waar: P60
Tijd: 20:00 (zaal open) / 20:30 (aanvang)
Genre: Hiphop/Rap
Prijs: €12,50 (VVK) / €14,00 (deur)

Rapper Diggy Dex, bekend van ondere andere ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ en ‘Treut Niet (Ode aan het leven)’ staat vanavond in de P60. De rapper draait al ruim 10 jaar mee in de hiphopscene en heeft al verschillende awards gewonnen. Tijdens dit concert laat hij zijn nieuwe album ‘Golven’ horen. Dit album heeft inmiddels de platina status bereikt, dus het belooft een goede show te worden.

In het voorprogramma staat Teriletekst, een andere bekendheid in de hiphopwereld. Hij zal zijn nieuwe album sampelen met behulp van een Hammondorgel en loopstation.

Voorjaarsmarkt op het Stadsplein en de Rembrandtweg
Wanneer: 4 en 5 maart
Waar: Stadsplein en de Rembrandtweg

Als het weer het toelaat kun je zaterdag en zondag weer over de voorjaarsmarkt struinen. De kramen worden opgezet en er zal weer veel te koop zijn. De markt strekt zich uit over het Stadsplein en de Rembrandtweg en is het hele weekend te bezoeken.

Woezel en Pip – Op zoek naar de Sloddervos
Wanneer: 4 maart
Waar: Schouwburg Amstelveen
Tijd: 14:00
Prijs: €16,75-€17,75
Leeftijd: 2+

Wil je er even lekker tussenuit met de kids? Woezel en Pip keren terug in het theater met een show gebaseerd op de gelijknamige en succesvolle bioscoopfilm. De familievoorstelling neemt je mee langs de Tovertuin en laat je kennis maken met het neefje Charlie. Samen gaan Woezel, Pip en Charlie opzoek naar de Sloddervos.

NK Cross in het Amsterdamse Bos
Wanneer: 4 en 5 maart
Waar: Amsterdamse Bos
Tijd: vanaf 11:00

Op zaterdag om 11:00 starten de hardlopers van Phanos met de ‘Phanos Boscross’. En het is niet zomaar een hardloopwedstrijd, nee dit parcours heeft omgevallen bomen en kniediepe plassen als obstakels. De deelnemers rennen over een onverharde ondergrond, door de bossen en over de heuvel. Wil je een de wedstrijd graag zien, maar heb je geen zin om de (verwachte) regen te trotseren? Geen probleem! De organisatie gaat de wedstrijd van zondag namelijk livestreamen op hun Facebookpagina.

 

Amateurvoetbal
Wanneer: 4 en 5 maart

Natuurlijk spelen de Amstelveense amateurclubs dit weekend ook weer verschillende wedstrijden. Klik hier voor een overzicht.