Ladies Night met film ‘Het Verlangen’ in Cinema Amstelveen

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannen avondje uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje een hapje en een goodie bag nog even verder bijpraten. Woensdag 15 maart is de eerstvolgende Ladies Night met de film Het Verlangen van Joram Lürsen.

Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte (Chantal Janzen) met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden. De uitgeverij verkeert in zwaar weer waardoor een succes zeer welkom is. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman, de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman – hoe goed zijn boek ook is – weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

Met: Chantal Janzen, Gijs Naber, Alex Klaasen, Robert Vuijsje, Jelka van Houten, Bram van der Vlugt, Anne-Wil Blankers e.a.
Incl. Ladies Night, eenmalige vertoning.

Woensdag 15 maart, aanvang 20.30 uur.

Meer informatie:  www.cinemaamstelveen.nl