Lente in heemparken

Het voorjaar komt er weer aan en de heemparken in Amstelveen worden weer een indrukwekkende bloemenpracht. De natuur komt langzaam uit haar winterslaap, bollen komen op met allerlei kleurencombinaties en iedere vogel zingt weer zijn lied.

Walter Busse, medewerker heemgroen van de Gemeente Amstelveen, vertelt donderdag 6 april alles over de heemparken. Over de historie, de kunst van het dagelijks onderhoud en de toekomstvisie van de parken De Braak, het Dr. Koos Landwerhpark en het Dr. Jac. P. Thijssepark.

Het toegangskaartje is tevens goed voor gratis deelname aan de excursie in het Thijssepark op zondag 9 april van 11.00 uur tot 13.00 uur.

Lente in de Heemparken is donderdag 6 april van 19.30uur tot 21.30 uur in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De toegang is gratis mits u van tevoren reserveert. Dit kan in de bibliotheek of via www.debibliotheekamstelland.nl.