Loogman in de race voor beste onderneming Noord-Holland!

Na vorig jaar verkozen te zijn tot beste onderneming van Aalsmeer, is Loogman nu genomineerd voor de beste onderneming van Noord-Holland in de categorie Grootbedrijf. Samen met negen andere bedrijven zal 17 mei bepaald worden welke onderneming deze prijs in ontvangst mag nemen.

Loogman hoopt niet alleen de juryprijs in ontvangst te mogen nemen, maar ook de publieksprijs. Hiervoor kan er tot 14 mei online gestemd worden via surveymonkey.com

Eigenaar Ger Loogman ziet deze selectie als de erkenning voor goed ondernemerschap. En ondernemen is iets wat hij graag doet, in hart en nieren. Zo is Loogman continu bezig met verbeteren en innoveren. Loogman heeft naast het uitgebreide tankstation met comfortlane in Aalsmeer nog 8 wasstraten, 2 selfstorage locaties onder de naam HuurEenBox, een Febo-locatie, een golfcentrum en Brasserie10. Daarnaast is Loogman onlangs gestart met Jumpstart. Met de start van Jumpstart wil Loogman participeren in ideeën van jonge en beginnende ondernemers.

Foto: Loogman