Nachtelijke werkzaamheden tramspoor Poortwachter

GVB voert van zondag 26 maart tot en met vrijdag 31 maart werkzaamheden uit aan het spoor bij halte Poortwachter.

Dit onderhoudswerk aan het spoor is nodig om de veiligheid van de reizigers en omwonenden te waarborgen. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast veroorzaken en vinden in de avond en nacht plaats tussen 22.00 en 06.00 uur. Door in de nacht te werken ondervinden het verkeer, openbaar vervoer en de nood- en hulpdiensten zo min mogelijk hinder.

Bij de werkzaamheden komen een aantal verkeersmaatregelen kijken. De overgang op de Poortwachter is afgesloten voor verkeer. Autoverkeer van de Poortwachter richting de Uitvlugt kan omrijden via de Beneluxbaan, Bovenkerkerweg en Dr. Willem Dreesweg of via de Grote Beer, Brink, Melkweg, Brink en Dr. Willem Dreesweg. Verkeer vanaf de Uitvlugt richting Poortwachter kan een van bovenstaande omleidingen in omgekeerde volgorde volgen. Fietsverkeer kan omrijden via de overgang ter hoogte van het Scherpenhof en voetgangers kunnen gebruik maken van de andere overgang, aan de westkant van de tramhalte.

Ook op het openbaar vervoer hebben de werkzaamheden invloed. Haltes voor de nachtbussen (N70, N72, N74) zijn tijdelijk opgeheven en hebben een tijdelijke vervangende halte op de Grote Beer.

Voor algemene informatie over de werkzaamheden kunt u terecht bij de GVB Klantenservice, tel. 0900-8011, van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur of via www.gvb.nl