Nederlands-Afrikaanse show met Leonie Janssen en Chris Chameleon in Griffioen

Na een bruisende theatertour met ‘The African Mamas’ blijft Leoni Jansen op het Afrikaanse continent. Momenteel toert ze met de populaire Zuid-Afrikaanse zanger en gitarist Chris Chameleon – bekend om zijn prachtige liedjes, charisma en bijzondere stembereik van vijf octaven(!) – door het land. Vrijdag 24 maart brengen ze met hun voorstelling ‘Ja Gesê’ Nederlands-Afrikaanse liedjes en verhalen ten gehore in Cultuurcentrum Griffioen.

Janssen en Chameleon ontmoetten elkaar op Festival Mundial en besloten om samen een nummer op te nemen. Nu gaan zij samen op tournee. Om elkaar uit te dagen, om hun stemmen te combineren in het Afrikaans, Nederlands en Engels. Om met en soms tegen elkaar te strijden in de verhalen over liefde, over de verschillende culturen en de dwaasheid van het leven. Om nog meer samen te zingen dan het nummer dat ze destijds opnamen: Ja Gesê.

Vrijdag 24 maart, aanvang 20.30 uur.
Cultuurcentrum Griffioen, Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen. Tel. 020-5985100.
Bereikbaar met tram 5 en 51, halte Uilenstede.
Gratis parkeren, twee invalideparkeerplaatsen.

Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen