Prijsuitreiking winnaars Amateurkunst Expositie 2017

De 21e editie van de Amateurkunst Expositie is momenteel te zien in Kunstuitleen Amstelveen. Dit jaar hebben zich 126 amateurkunstenaars aangemeld voor de Amateurkunst Expositie 2017. Op de tentoonstelling worden zeer diverse werken van creatieve Amstelveners getoond. Op zondag 2 april om 14.30 uur worden de winnaars van de expositie bekend gemaakt. De prijsuitreiking is in handen van de stadsdichter van Amstelveen, Matthijs den Hollander.

Er zijn twee publieksprijzen te winnen t.w.v. € 250, -, één voor tweedimensionaal werk en één voor driedimensionaal werk. Ook worden er twee jury-/aanmoedigingsprijzen uitgereikt. Deze worden aangeboden door SAKB ateliers en Volksuniversiteit Amstelland en krijgen een creatieve cursus naar keuze aangeboden. Deze winnaars krijgen ook een juryrapport van de juryleden Jeltje van Houten en Astrid Stoffels, beide Amstelveense kunstenaars.

Wilt u ook nog stemmen op uw favoriete werk? Dat kan nog t/m 1 april. U bent van harte uitgenodigd tijdens de prijsuitreiking op zondag 2 april. Meer informatie: www.kunstuitleenamstelveen.nl