Verbouwing Winkelcentrum Middenhoven start na Pasen

Met de komst van Action, de vernieuwing van een aantal winkels en een flinke upgrade wordt het Amstelveense winkelcentrum Middenhoven volledig toekomstbestendig gemaakt, meldt ontwikkelaar Hoorne Vastgoed.  De verbouwing van het wijkwinkelcentrum wordt direct na Pasen gestart.

Winkelcentrum Middenhoven wordt een wijkwinkelcentrum maken dat qua look en feel past bij deze tijd, aldus de ontwikklaar. Alle entrees en de passage worden vernieuwd en de buitenschil wordt met nieuw metselwerk uitgevoerd. In samenwerking met de Gemeente Amstelveen wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht met meer groen en extra parkeerplaatsen. Hierover is Hoorne Vastgoed in afrondend gesprek met de gemeente. Door deze aanpassingen wordt een aantrekkelijk winkelcentrum en openbaar gebied gecreëerd.

Met de nieuwkomer Action wordt een echte publiekstrekker toegevoegd aan het Winkelcentrum. De populaire keten wordt circa 1.000 m2 groot. Zowel Kruidvat als Primera en de slager krijgen een nieuwe winkel. De nieuwe Kruidvat zal verplaatst worden in het centrum en een stuk groter worden dan de huidige winkel.

De revitalisatie van het 3500 vierkante meter omvattende winkelcentrum wordt in fases uitgevoerd, zodat de consument de winkels kan blijven bereiken. Naar verwachting opent in november 2017 de Action haar deuren en begin 2018 wordt het gehele nieuwe winkelcentrum opgeleverd. Een strakke, maar haalbare planning. Hoorne Vastgoed zorgt tijdens de verbouwing voor een goede bereikbaarheid. Gedurende de verbouwing staan er diverse activiteiten op het programma, waarmee de consument tijdens de verbouwing verrast wordt.