Vinyl release concert Whitley SD in P60

Live staat Whitley SD voor harmonieuze samenzang en instrumentale intermezzo’s. Vijf man sterk bestaande uit (oud)leerlingen van de Herman Brood Academie spelen ze hun songs met aanstekelijke intensiteit. Na een lange tijd in de studio wordt het uitkomen van hun debuutalbum op donderdag 16 maart gevierd met een releaseparty in P60. Grungy band Melonhead staat in het voorprogramma.

Na bijna twee jaar schrijven en opnemen in de studio komt de debuutplaat op 16 maart 2017 uit op vinyl. De laatste twee singles hebben net als veel andere songs van hun plaat invloeden van Fleetwood Mac en The Staves. De twee singles ‘Hear Me’ en ‘All My Life’ zijn afkomstig van het debuutalbum. Whitley SD vertelt pure en eerlijke verhalen waar liefde en vriendschap centraal staan maar met een korrel zelfspot.

Support wordt vanavond verzorgd door Melonhead. Deze band speelt dan in een akoestische setting en combineert het beste dat de invloedrijke 90’s te bieden heeft. Alternatieve rock meets grunge, met een energieke liveshow zonder bullshit! Vuil en meeslepend. In mei 2016 doken deze vier vrienden de studio in, waaruit de EP  ‘My Favorite Record’ voortkwam.

Donderdag 16 maart // zaal open 20:00 // aanvang 20:30 // vvk €5 // zaal €7

Meer informatie: P60-Whitley SD